KOIRAMETSÄ

 

Tervetuloa Kempeleen Koirametsään!


Koirametsän osoite on  Tahkoseläntie 689, 90310 Kempele. Koirametsällä on oma parkkipaikka, josta metsään on helppo hipsiä. Jos alueella on vielä edellinen asiakas niin odotathan vuorosi alkua autossa tai pienellä kävelyllä kauempana maastossa, jotta vältytään koirien välisiltä kontakteilta. Koirat voivat olla agressiivisia tai säikkyjä, joten annetaan jokaiselle oma rauha saapua ja poistua alueelta. Valmistauduthan myös lähtemään alueelta muutamia minuutteja ennen vuorosi loppumista, jotta kerkeät saada koirasi kiinni ja poistua rauhassa.

Metsä on aidattu kokonaan 2 metriä korkealla riista-aidalla, joka pitää isommat luonnoneläimet poissa, mutta pienempien eläinten kulkua se ei estä ( mm. jänikset, hiiret, myyrät, käärmeet). Alueelta löytyy kuivakäymälä, laavu, tulisija, sekä koiralle leluja, ja esteitä. Kaikki koirametsän tarvikkeet ovat jokaisen vapaassa käytössä ja toivomme, että lelut löytävät takaisin paikalleen käytön jälkeen. Metsään saa tuoda myös omia tarvikkeita, kunhan muistaa kerätä ne lähtiessään mukaan. Laavulla on löytötavarakori, johon voi palauttaa metsästä löytämiään esineitä.

Kempeleen Koirametsässä koira saa touhuta ja riehua vapaasti. Koiraa koskee vain kaksi sääntöä, ethän kaiva aidan vierellä ja poistuthan ajoissa omistajasi kanssa :)